Eenvoudig online boekhoudprogramma

Onlangs werd ik tijdens de verjaardag van mijn zwager gewezen op het online boekhoudprogramma van Yoursminc. Mijn eerste kennismaking met het programma overtrof meteen al mijn verwachtingen. Nu verwachte ik er dan ook niet al teveel van, want al dat borrelpraat, u kent het wel. Het bleek dus echt een geweldig eenvoudig boekhoudprogramma waarmee je online werkelijk al je administratie mee kan verwerken omtrent het bedrijf. Als zelfstandig ondernemer ben je al druk genoeg met je werkzaamheden dat de administratie er nog weleens bij in kan schieten. Het ‘kost zoveel’ tijd om die ‘bergen met werk’ te verzetten verzuchte ik tot voor kort. Met het online boekhoudprogramma van Yoursminc praat ik wel anders!  

Gemak dient de mens

Het Yoursminc online boekhoudprogramma is zogezegd dus van alle markten thuis. Het is een boekhoudprogramma, een CRM-systeem én een factuurprogramma in één. Al deze functies heeft Yoursminc dus reeds voor u gebundeld in één prachtig online portaal. En dat werkt wel zo prettig! Of dat nog niet alles is hebben zij naast het normale CRM-systeem, facturerings- en boekhoudprogramma ook nog eens extra opties toegevoegd. Zo kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk offertes opstellen, een kilometer- of contactenadministratie bijhouden en facturen maken om maar enkele voorbeelden te noemen. Gemak dient de mens zeg ik altijd maar! Nu houdt ik ‘s avonds ook nog eens een keertje tijd over om eens een kaartje te leggen in mijn favoriete kroeg, in plaats van elke avond mij over de administratie te moeten buigen.