Kant en klare snoepzakjes voor alle gelegenheden.

snoepman

Snoepman heeft kant en klare snoepzakjes voor iedere gelegenheid. Geeft u een kinderfeestje en wilt u snoepzakjes trakteren dat kan. Of wilt u zelf snoepzakjes gaan verkopen. Dat kan allemaal met de kant en klare snoepzakjes van Snoepman. Al wilt u zelf de snoepzakjes in elkaar zetten kan dat ook door de snoepmix die ze aanbieden. De snoepzakjes zijn te verkrijgen in grote hoeveelheden van 150 gram tot 400 gram. Snoepman gebruikt alleen het beste snoep en dat proeft u. Maar snoep is niet het enige wat ze hebben. Snoepman heeft ook keuze uit echte belgische chocolade truffels of chocolade zeevruchten. 

Waar kan ik ze vinden?

Snoepman beschikt over een hele mooie en overzichtelijke website waar u alles vindt over het snoep en alle mogelijkheden. U kunt ook gelijk het snoep bestellen op de website. Ook heeft Snoepman een snelle levering zodat u nooit zonder snoepzakjes hoeft te zitten.

kant en klare snoepzakjes

Mijn ervaring met Snoepman

Ik heb mijn nu een jaar mijn eigen ijssalon waar ik heel trots op ben, alleen liep het nog niet zo lekker. Dus ik ben gaan nadenken wat ik nog meer erbij zou kunnen doen. Nu heb ik een kraampje die ik naar allerlei evenementen rij om daar kant en klare snoepzakjes te verkopen. Door de reclame van de snoepzakjes tijdens de evenementen is de ijsverkoop ook flink gestegen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u Snoepman een berichtje sturen op de website. Of u kunt ze even een belletje geven op +32 (0)467/094 763.