Kattenspeelgoed voor uw kat

Een kat is natuurlijk en gezellig huisdier waardoor u zich nooit alleen voelt thuis. En veel katten vinden het ook leuk om bezig te zijn met kattenspeelgoed. Neem bijvoorbeeld een hengel waar een paar veertjes of een balletje aan hangt. Als u deze snel of juist heel rustig heen en weer beweegt zal uw kat hem proberen te vangen. Maar niet alle katten houden ervan om actief te spelen met speelgoed. Een echte huiskat bijvoorbeeld vindt het juist fijn om te liggen en geaaid te worden. Maar als uw kat juist veel buiten komt houdt die ervan om erop uit te gaan. Bij Medpets.be hebben ze toevallig een ruim assortiment aan kattenspeelgoed. Zo hebben ze dus de hengel waar dan veertjes aan hangen of iets anders waar je met uw kat mee kan spelen.

Soorten speeltjes

Er zijn natuurlijk een aantal soorten kattenspeelgoed waar u uit kunt kiezen. Maar welk speeltje u moet kiezen hangt af van hoe de kat is. Als u een hele energieke kat heeft die heel erg speelgraag is kunt u van alles gebruiken om uw kat ook binnenshuis te vermaken. Maar de ene kat vind het juist leuk om achter een balletje of nep muisje aan te rennen, katten zijn tenslotte van nature echt dieren die ervan houden om te jagen. Bij Medpets.be hebben ze de speeltjes voor u en uw kat. Ze hebben hier een ruim assortiment met balletjes en nep diertjes zodat uw kat zich nooit zal vervelen. Zo hebben ze ook speeltjes die piepen als er mee gespeelt wordt. Wat ook leuk is voor katten die ervan houden om te jagen is een laserlampje. Dan schijnt u een laser op de grond of op de muur en zal de kat er ook achteraan gaan om het te vangen. Als uw kat niet echt een jager is kunt u misschien kiezen voor een kattentunnel. Een kattentunnel kan niet alleen gebruikt worden om in te spelen en doorheen te rennen maar ook om te slapen bijvoorbeeld.

Catnip

Wat ook veel gebruikt wordt op kattenspeelgoed is catnip. Catnip wordt ook wel kattenkruid genoemd. Door middel van catnip wordt uw kat nog enthousiaster met het speelgoed. De stof catnip werkt ongeveer 15 minuten op de kat. Dus na een kwartier zal uw kat weer tot rust komen en weer zijn eigen ding doen. Verder is catnip ook niet schadelijk voor uw kat dus kunt u het zonder zorgen gebruiken en geeft het een leuke toevoeging tijdens het spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *